Connect with us

stoplekto

Παπάζογλου: Δουλειά μου να την στέλνω stoplekto…

Γίνεται συλλογική προσπάθεια στον Πανερυθραϊκό

Published

on

O Παναγιώτης Παπάζογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ερυθραίας και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων . Ο ταλαντούχος και χαρισματικός φορ του Πανερυθραϊκου πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του και έβαλε για μια ακόμα φορά την σφραγίδα του στην πετυχημένη πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα .

 

Ο Παπάζογλου μίλησε stoplekto.gr για την πολύ καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος της Ερυθραίας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και για τα δικά του «κατορθώματα» και μεταξύ άλλων τόνισε :

«Όλα ξεκινούν από την συλλογική και σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα από το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Αντώνη Τσιμπάκη και την άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, εγώ απλά είμαι ο εκφραστής αυτής της προσπάθειας και λόγω θέσης αν θέλεις. Την φετινή χρονιά υπάρχει και φοβερή χημεία με τον Γιάννη Γαζή και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στο σκοράρισμα. Για να φτάσει μια ομάδα να σκοράρει πρέπει να υπάρξει συνολική προσπάθεια εγώ είμαι αυτός που την στέλνει απλά “stoplekto” , φυσικά και χρειάζεται ικανότητα , τεχνική , και «ρέντα» αλλά πάνω από όλα ομαδική προσπάθεια.

Που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους , το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, νομίζω ότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός τα μεγάλα λόγια και οι δηλώσεις αποπροσανατολίζουν την προσπάθεια .

Για σένα προσωπικά:

Θέλω να έχω την υγεία μου και να χαίρομαι το παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου , να είμαστε καλά, αυτό είναι τελικά που μετράει

.

Γράφει ο Χρ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply