Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παπαδάκης: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Published

on

Ικανοποιημένος από τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι, Αλβέρτος Παπαδάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε. Ο πρώην τεχνικός της Αγίας Ελεούσας και του Χαραυγιακού στο ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης τονίζοντας μετά τον αγώνα τα εξής:

Κάναμε μια νίκη καλή προχθές και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Πήραμε τρεις πόντους επι του πρωτοπόρου και απέναντι σε μια καλή ομάδα και γνωρίζουμε τη σημασία του αποτελέσματος αφού επιτεύχθηκε εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης ενώ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δυο με τρεις προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό και σκοπός αποτελεί να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το β’ γύρο. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε αρκετά το επόμενο διάστημα ώστε να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο».

Όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο με την Τερψιθέα, ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών.