Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαδάκης: ‘Σαν νίκη ο βαθμός’

Published

on

Αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 12′ λόγω της αποβολής του Ρούσσου, η Αγία Ελεούσα ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Πανερυθραϊκό σε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Αλβέρτος Παπαδάκης, δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του ενώ επισήμανε ότι ο βαθμός ισούται με νίκη με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά ο έμπειρος κόουτς τόνισε: ”Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση αλλά και την προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν και από το 12′ μείναμε με δέκα παίκτες χωρίς λόγο, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και ελέγξαμε σωστά το παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα πραγματικά και για αυτό ο βαθμός μας θεωρείται σαν νίκη. Τώρα κοιτάμε παρακάτω και συνεχίζουμε δυναμικά τη προσπάθεια μας μέχρι τέλους.”  

Τέλος, τα επόμενα δύο παιχνίδια θα χάσει ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Ρούσσος εξαιτίας της κόκκινης που δέχτηκε στο 12′ για αντικανονικό μαρκάρισμα. Ο 26χρονος επιθετικός θα απουσιάσει αρχικά από το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών και έπειτα από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply