Connect with us

stoplekto

Παπαδόγκωνα και Λαντζούνη η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Δυο ακόμα σημαντικές μεταγραφές που συνδυάζουν την εμπειρία και το ταλέντο, το παρόν και το μέλλον ολοκλήρωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Απέκτησε τον 28χρονο  αμυντικό Λυκούργο Παπαδόγκωνα και τον 17 χρονο επιθετικό Φώτη Λαντζούνη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις που εξέδωσε ο σύλλογος για  τους δυο ποδοσφαιριστές.

Για τον Παπαδόγγωνα αρχικά:

«Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε..εμπειρία στην άμυνα. Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου με παραστάσεις από Γ ‘εθνικη κεντρικού αμυντικού Λυκούργου Παπαδογκωνα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς ο Παπαδογκωνας είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστης με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες και γεμάτες σεζόν. Έχει αγωνιστει στο παρελθόν σε Αετό Κορυδαλλού, Ερμή Κορυδαλλού, Κερατσίνι (Γ’ Εθνικη), Ακρίτα Κορωνης και Α.Ο. Κορυδαλλού. Ο Παπαδογκωνας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί κατά συνθήκη να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ και διακρίνεται για την δύναμη του την καλή τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία του μέσα στο γήπεδο. Λυκούργο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για τον νεαρό Λαντζούνη:

«Μεταγραφή ουσίας με παρόν και μέλλον! Μια ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας καθώς ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την απόκτηση του 17χρονου νεαρού πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστη Φώτη Λαντζουνη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς ο Λαντζουνης θεωρείται από τα σπουδαία ταλέντα της Αθήνας και του Πειραιά και με σκληρή δουλειά θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας. Αγωνίζεται ως ακραίος εξτρεμ και στις 2 πλευρές με την ίδια ευχέρεια και μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση με δύναμη και ταχύτητα και θεωρείται ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Εχει αγωνιστεί σε όλες τις Μικτές Αθηνών και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Νίκη Αλίμου. Φώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»