Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαευθυμίου: «Η θέση μας είναι ψηλά, μονόδρομος με Χολαργό»

Published

on

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΑΟ Περιστερίου, Γιώργος Παπαευθυμίου, μίλησε stoplekto.gr μετά τον αγώνα κόντρα στα Σούρμενα για το αποτέλεσμα, το τέρμα που σημείωσε, την αποφυγή του υποβιβασμού και την ερχόμενη αναμέτρηση ενάντια στο Χολαργό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 22χρονου αμυντικού χαφ ύστερα από την πρεμιέρα κόντρα στους Αγίους Αναργύρους.

-Για το σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στα Σούρμενα: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, γιατί θα μπορούσαμε και να δεχθούμε κάποιο γκολ, αλλά και να σκοράρουμε εμείς στο φινάλε. Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, ίσως και με την καλύτερη, και για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και απειλητικοί.»

-Για το πώς ένιωσε που σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος: «Το γκολ για κάθε παίχτη είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει σημασία ποιος από εμάς θα σκοράρει γιατί η ομάδα μας έχει βρεθεί άδικα σε χαμηλή βαθμολογική θέση και αυτό που νοιάζει όλους είναι απλά να κερδίζουμε για να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας, επιστρέφοντας στις θέσεις της κορυφής, όπου συνηθίζει να βρίσκεται ο Όμιλος.»

-Για το αν μπορεί να αποφευχθεί ο υποβιβασμός εύκολα ή δύσκολα: «Εμείς στα αποδυτήρια, αλλά και μεταξύ μας, δεν συζητάμε καν για το ενδεχόμενο υποβιβασμού. Δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα στο μυαλό μας. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με την περσινή που τερμάτισε δεύτερη και χρειάζεται απλά ένα σερί νικών για να ρολάρουμε και να ηρεμήσουμε.»

-Για το κομβικό παιχνίδι με το Χολαργό (17/12): «Είναι ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, ώστε να έχει αξία ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραμε κόντρα στα Σούρμενα. Κερδίζοντας τον Χολαργό στην έδρα μας τον περνάμε βαθμολογικά και κοιτάμε προς τα πάνω. Είναι μια καλή, νεανική ομάδα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, γιατί η νίκη είναι μονόδρομος.»