Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπακωστούλης: “Δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά”

Published

on

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής των Τραχώνων, Γιώργος Παπακωστούλης μετά τη νίκη απέναντι στους Τράχωνες. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού βλέπει την ομάδα του μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να φιγουράρει στην κορυφή έχοντας το απόλυτο μαζί με τη Διάνα και τον ΠΑΟ Ρουφ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρώην κόουτς των ακαδημιών του Ολυμπιακού όπου μίλησε για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα με το Καματερό λέγοντας

“Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που προέρχονταν από άσχημο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε γιατί δεν ήμασταν σε καλή ημέρα όμως οι παίκτες προσπάθησαν. Βρήκαν το ψυχικό σθένος τα παιδιά να γυρίσουν το ματς. Το σημαντικό είναι ότι στη άσχημη ημέρα μας καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και βλέπουμε την αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Ερωτηθείς για το που μπορούν να φτάσουν οι Τράχωνες, ο κ. Παπακωστούλης τόνισε:

“Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά μέσα από ταπεινότητα και με σεβασμό στις άλλες ομάδες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Σίγουρα οι Τράχωνες θέλουν να είανι υψηλά αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει το καλοκαίρι με στόχο να αποδίδουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο”.