Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπακωστούλης: “Ελκυστικό ποδόσφαιρο κάθε Κυριακη”

Published

on

Μπορεί κατά πολλούς να μην συγκαταλέγεται στα ακλόνητα φαβορί του 2ου ομίλου, παρ’ όλα αυτά, με την εκκίνηση τους δείχνουν ότι αποτελούν μια καλοδουλεμένη ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, που δικαίως φιγουράρει στην κορυφή μαζί με τους Διάνα, Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ.

Οι Τράχωνες με καθημερινή δουλειά στο γήπεδο αποδεικνύουν ότι τα… μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, αφού, η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη με το 3Χ3 και την εικόνα παρουσιάζει, δείχνει ότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

Την περασμένη Κυριακή το 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης ήρθε να αποδείξει ότι οι Τράχωνες έχουν κάθε δικαίωμα να κοιτάζουν ψηλά, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει μετά το ματς τα εξής

“Ήταν ένα ματς που θέλαμε να κερδίσουμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ για το παιχνίδι αυτό και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο α’ ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Δουλεύουν καθημερινά και ανταμείβονται γι αυτό που κάνουν καθε εβδομάδα”.

Ερωτηθείς για το μπορούν οι Τράχωνες να κοιτάζουν κάτι περισσότερο από μια καλή πορεία, ο έμπειρος προπονητής είπε

“Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε καθημερινή βελτίωση και εξέλιξη σαν ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια εικόνα ελκυστική για να ευχαριστιόμαστε και εμείς και ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι, και σίγουρα τα παιδιά από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα δουλεύουν και αξίζουν που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία”.

Όσον αφορά το προσεχές ματς δήλωσε

“Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο ματς, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.