Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Eπιτυχημένη η πορεία μας

Published

on

Χωρίς άγχος θα παραταχθεί ο ΠΑΟ Κρουσώνα στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Τρίγλια Ραφήνας με δεδομένο ότι έχει κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός μάχης για το εν λόγω ματς έχει τεθεί ο Πουλάκης ο οποίος δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια από τη στρατιωτική μονάδα που μετέχει, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε σχολίασε την πορεία της ομάδας  του τη φετινή σεζόν λέγοντας:

Ήταν άκρως επιτυχημένη η πορεία μας. Νομίζω σε ολη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχαμε σταθερή εικόνα.

Πάντα ήμασταν μέσα στην εξάδα χωρίς να κινδυνέψουμε ποτέ και νομίζω ότι αυτό απο μόνο του δείχνει ότι φέτος έγινε προγραμματισμός καλός αφού φέραμε καλούς ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα μικρής κοινωνίας με χαμηλό μπάτζετ και ο στόχος της παραμονής νομίζω ότι επιτεύχθηκε σχετικά εύκολα’.

Ερωτηθείς, ποιος είναι ο επόμενος στόχος ο έμπειρος προπονητής τόνισε: Σκοπός μας είναι να κερδισουμε τα εναπομείναντα ματς ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται’.

Σε σχετική ερώτηση για την απόψη του αναφορικά με τον Γιούχτα και τον Ηρόδοτο που παλεύουν για την παραμονή, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: Θεωρώ ότι και οι δυο ομάδες έχουν δύσκολες αποστολές και δεν μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια σε καμία περίπτωση. Άλλωστε δεν θα τους φτάσουν μονάχα αν κάνου νίκες στην έδρα τους καθώς πρέπει και οι δυο να πετύχουν ένα μεγάλο διπλό

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply