Connect with us

stoplekto

Παπαμιχαήλ και Ροκανάς «καθάρισαν» για τον Κολωνό

Published

on

Ο Κολωνός έκανε «ματ» στον Ολυμπιακό Λιοσίων και πήρε σπουδαία πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μέσα στο Ίλιον επικρατώντας 1-0. Κάπως έτσι, έγραψε μια όμορφη και σημαντική σελίδα στην ιστορία του, καθώς για πρώτη φορά περνά στα προημιτελικά του θεσμού.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το «χρυσό» τέρμα και διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα για να «αποδράσουν» από μια δύσκολη έδρα. Ο Παπαμιχαήλ βρήκε δίχτυα από κοντά στο 42’ εκμεταλλευόμενος τραγικό αμυντικό λάθος των «ερυθρολεύκων». Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Ροκανάς, ο οποίος δείχνει εξαιρετικά δείγματα με κάθε ευκαιρία. Σήμερα ήταν κομβικός, όπως και το αμυντικό πλάνο του Χρήστου Πολύζου που «μπλόκαρε» αποτελεσματικά τα σχέδια και τους παίκτες του Λάκη Σμυρνή που πίεζαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Καφρίτσας Α., Μπάγιας Ι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Δούκας, Φραγκόπουλος, Καπλάνης, Τριανταφυλλίδης, Αθανασόπουλος, Γκαβζίδης, Κωνσταντινίδης, Πούλιος, Μπινιάκου (63′ Μελέτης), Ευαγγέλου (46′ Αργυρός).

ΚΟΛΩΝΟΣ (Χρήστος Πολύζος): Ροκανάς, Ράσα, Μάντζαρης, Μηλιώνης, Ιατρού (74′ λ.τρ. Βογιατζής), Κρομμύδας, Ρεζτσόβ, Καλλίλας, Κανδαλέπας, Παπαμιχαήλ (90′ Καλοπετρής), Βενιέρης (63′ Γιωτόπουλος).

kolonos