Connect with us

stoplekto

Παπαοικονόμου: “Ομάδα με πλάνο με παρόν και μέλλον η Οδηγήτρια”

Published

on

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι οι ιθύνοντες του Συλλόγου από την ανοδική  πορεία της Ανδρικής ομάδας και την χρησιμοποίηση αρκετών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία της.

Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Παπαοικονόμου δήλωσε:

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά που έχει γίνει έως τώρα. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλους τους τομείς. Έχουμε επενδύσει σε έμπειρους προπονητές που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση νεαρών παικτών από τις ακαδημίες του Συλλόγου στην Ανδρική ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που συμβάλουν τα μέγιστα ώστε να ενσωματωθούν γρήγορα στην πρώτη ομάδα τα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτό το αποδεικνύει η παρουσία 4-5 ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα κάθε Κυριακή, ενώ παράλληλα παραμένουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρωταρχικός μας στόχος και σκοπός εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι η απασχόληση των νεαρών με τον αθλητισμό, να απολαμβάνουν το παιχνίδι χωρίς καμιά σκοπιμότητα.. και πάνω από όλα να μάθουν να λειτουργούν μέσα σε ένα οργανωμένο σύνολο με πειθαρχία .Τι ποιο ωραίο  πράγμα να κάνεις πρωταθλητισμό με το φυτώριο σου . Η ομάδα μας , σε 9 αγώνες για το πρωτάθλημα και 2 για το θεσμό του κυπέλλου έχει 9 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Εξάλλου ξέρουμε εδώ και τέσσερα χρόνια , βήμα βήμα φτάνεις στην κορυφή και δεν μας ανησυχεί καθόλου η βαθμολογία (!) Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ,έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολύ καλές ομάδες που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν περιμέναμε και δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε ως εύκολο αντίπαλο καμία ομάδα στον όμιλο μας. Η κάθε ομάδα έχει την δική της ιστορία και αξίζει σεβασμό.  Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε εντατικούς ρυθμούς πάντα πάνω στο πλάνο που έχουμε θέσει από την αρχή  και παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό τις ΄΄εξελίξεις΄΄ γύρω μας….

Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ είναι μια οικογένεια όπου τυγχάνει το σεβασμό και την εκτίμηση από όλους. Κοιτάμε μόνο μπροστά προσγειωμένα, πάντα με ΗΘΟΣ και ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΕΙΑ.