Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαρούνης αντί Μαρινάκη στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Ρουφ είχαμε σήμερα, με τον Πέτρο Μαρινάκη να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, και τον Νίκο Παπαρούνη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ έχει δουλέψει επίσης σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου,  Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ΑΟ Χαϊδαρίου, ΑΕ Περάματος, Οδηγήτρια και ΑΕ Ηράκλειο..

Μάλιστα ο Νίκος Παπαρούνης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, και θα καθήσει στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη.

Η ανακοίνωση της ομάδας…

🔴⚪Νέος προπονητής του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Νίκος Παπαρούνης!🤝

 

Η ομάδα μας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαρούνη, με τον οποίο επήλθε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Συλλόγου.

 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του στους πάγκους του Πειραιά με την ομάδα της Οδηγήτριας, ακολούθησε η ΑΕ Περάματος και ύστερα μεταπήδησε στα αθηναϊκά γήπεδα, όπου έχει μια αξιοσημείωτη πορεία. Δούλεψε κατά σειρά σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ΑΕ Ηρακλείου, ΑΟ Χαϊδαρίου, Θύελλα Αγίου Δημητρίου και τελευταία στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα.

 

Ο κύριος Παπαρούνης είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα της Αούστρια σήμερα Τετάρτη (10/01).

 

Κόουτς, καλωσόρισες στην αθλητική οικογένεια του Ρουφ!🔴⚪

 

#paoroufFC #Football #AllTogether #Statement #NewCoach #NewEntry #Welcome #Austria #Rour_Family