Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαρούνης: “Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των παικτών”

Published

on

Στο Ηράκλειο ελπίζουν να μην τριτώσει το… κακό με τους τραυματισμούς αφού σε δυο εβδομάδες σερί εκτός αγωνιστικού χώρου έμειναν οι κεντρικοί αμυντικοι, Σταύρος Λύκος και Δημήτρης Φερεντίνος.

Στο ματς με τον Ήφαιστο η ομάδα των βορείων προαστίων καλείται να χρησιμοποιήσει εφεδρικό στόπερ αφού υπάρχει έλλειψη μετα τις απουσίες των προαναφερθέντων, με το Νίκο Παπαρούνη να δηλώνει το εξής:

“Εμείς θέλουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας όσον αφορά τους τραυματίες αφού σε δυο εβδομάδες είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς τόσο του Λύκου όσο και του Φερεντίνου. Είμαστε στεναχωρημένοι γι αυτό και καλούμαστε να βρούμε λύσεις εκ των έσω για να καλύψουμε τη θέση του στόπερ στα επόμενα ματς. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά που θα κληθούν να καλύψουν τη θέση αυτή στα επόμενα ματς Από εκεί και έπειτα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι ο Ήφαιστος, ένα σύνολο που ΄χει συνοχή και τον ίδιο προπονητή, και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που γίνεται μέχρι σήμερα, δηλαδή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς απο δυο ομάδες που δίκαια βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη”