Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε στην επίσημη σελίδα του Facebook του Παλληνιακού ο προπονητής Δημήτρη Παπασπύρου. Ο τεχνικός τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παλληνιακού για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω την ομάδα. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση Λάμπρου για την άψογη συνεργασία κατά τη μεταγραφική περίοδο.
Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα που πέρυσι για πρώτη χρονιά συμμετείχε στη Γ’ Εθνική και πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία. Προς το παρόν αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις της ΕΠΟ για να δούμε σε ποιον όμιλο θα συμμετάσχουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ουσιαστικά οι μισές ομάδες από κάθε όμιλο θα υποβιβάζονται, κάτι που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βγάζοντας πάθος για διάκριση, να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή μας για ακόμη μια χρονιά στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά νεανικό σύνολο, αλλά και κάποιους πολύ καλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα κοιτάξουμε με τους συνεργάτες μου, μέσα από πολλή δουλειά, να φανούμε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε και εύχομαι σε όλους υγεία και να έχουμε μια καλή σεζόν»