Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Έχουμε αλλάξει πλέον επίπεδο”

Published

on

Ικανοποιημενος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα του στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, κυρίως για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά, το σχόλι του

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα γιατί αν και για εμάς ήταν πρεμιέρα η απόδοση των παικτών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα κατά διάρκεια του αγώνα.

Κυριαρχήσαμε σε όλο το μέρος της συνάντησης απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω ότι σε δυο με τρεις κρίσιμες φάσεις ο διαιτητής κυρίως στη φάση του 13′ δεν πήρε τις σωστές αποφάσεις. Πιστεύω όπως έχω πει εδώ και καιρό ότι η ομάδα μας φέτος έχει αλλάξει επίπεδο και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο αποκλεισμός από τα Ιλίσια 2004 έπαιξε ρόλο στην εμφανιση της ομάδας, ο έμπειρος κόουτς είπε

“Όχι καμία σχέση. Όσοι είμαστε κοντά στο σύλλογο ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει. Εχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες και το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι είμαστε… τσιγγάνοι όσον αφορά το γηπεδικό θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Δήμο Αγιου Δημητριου όπως και οι παίκτες για την εξυπηρέτηση όσες φορές έχουμε χρειαστεί”.