Connect with us

4ος Όμιλος

Παπασπύρου: ‘Θα ανταποκριθούν οι παίκτες μου’

Published

on

Για τον Ηλυσιακό τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά και στα ματς που απομένουν οι ‘κιτρινόμαυροι’ θα πρέπει να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν ώστε να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Το Σάββατο, στις 16.00 στο γήπεδο της Ηλιούπολης ο ιστορικός σύλλογος από του Ζωγράφου αντιμετωπίζει τη Θύελλα Ραφήνας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να ξεφύγει από την τελευταία θέση του 4ου ομίλου όπου συγκατοικεί με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Πάντως, τα προβλήματα για το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Τάσος Φλέγγας αλλά και ο τραυματίας, Κυριάκος Δημακάκος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Παπασπύρου στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή υπογραμμίζοντας:

‘Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα. Είναι ένα ματς καθοριστικό για εμάς. Είχαμε μπροστά μας δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε γι αυτό το ματς και πιστεύω ότι οι παικτες μου θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια’.

Ερωτηθείς εάν έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας στο διάστημα που βρίσκεται στο σύλλογο, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ δήλωσε:

Πιστεύω ότι το υλικό που υπάρχει στην ομάδα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές δεν είναι τέτοιο ώστε να βρίσκεται ο σύλλογος σε αυτή τη θέση’.