Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Οι απαντήσεις του Ηλυσιακού δόθηκαν στο γήπεδο”

Published

on

Ο Ηλυσιακός χαρακτηρίστηκε από τους περισσότερους ως ένα από τους βασικούς υποψήφιους για υποβιβασμό όμως η ομάδα του Ζωγράφου με την εκπληκτική της πορεία κατάφερε να παραμείνει με σχετική ευκολία στην κατηγορία.
Ένα από τα πρόσωπα που συντέλεσαν στην πορεία της ιστορικής ομάδας ήταν ο προπονητής, Δημήτρης Παπασπύρου, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει τα φετινά στοιχεία που είχε ο σύλλογος από το κέντρο λέγοντας:

“Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές φέτος στην πορεία που πραγματοποιήσαμε. Για να μην ξεχνάμε εύκολα, ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα το καλοκαίρι και αρκετοί μας χαρακτήριζαν ως φαβορί για τον υποβιβασμό. Αποδείξαμε μέσω της σκληρής δουλειάς χωρίς λόγια, διοίκηση τεχνικο τιμ και ποδοσφαιριστές ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, προσφέραμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαιότατα σωθήκαμε εύκολα και τερματίσαμε στην 4η θέση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους τον κ. Λόη και κ. Σαρλάνη που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και δεν άφησαν να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και ήταν άψογοι σε όλες τις υποχρεώσεις τους”.

Ερωτηθείς για το τι έχει να απαντήσει ο ίδιος στους αμφισβητίες της ομάδας, ο Βοιωτός κοόυτς είπε:

” Η απάντηση μας δόθηκε στο γήπεδο και πιστεύω καλό είναι να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και να κοιτούν πρώτα τους εαυτούς τους και να μην ασχολούνται με άλλες ομάδες”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε και στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΟΑ υπογραμμίζοντας:

“Ήταν ένα παιχνίδι που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Έμεινα ευχαριστημένος. Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις από μια στατική φάση χάσαμε το ματς”.