Connect with us

6ος Όμιλος

Παπασπύρου: Παιχνίδι σταθμός για όλους μας!

Ο τεχνικός των ”κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Παπασπύρου, μιλάει στον Κυριάκο Παντζαρίδη για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ!

Published

on

Το φετινό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής έχει την ιδιαιτερότητα να συμμετέχει στον 6ο όμιλο η ΑΕΚ! Το συγκεκριμένο γεγονός μόνο θετικά επιδρά στην κατηγορία αλλά και στους αντιπάλους της Ένωσης οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Την ευκαιρία αυτή θα έχει και ο Ηλυσιακός την ερχόμενη Κυριακή, ο οποίος υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα. Η αισιοδοξία για το παιχνίδι-γιορτή είναι έκδηλη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο τεχνικός της ”κιτρινόμαυρης” ομάδας, Δημήτρης Παπασπύρου, ο οποίος τόνισε: Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς και για την ομάδα.

 

Θα υπάρχει έξτρα κίνητρο για τους νεαρούς παίκτες οι οποίοι θέλουν να διακριθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε και ότι προκύψει είναι καλοδεχούμενο. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να βγάλουμε στο γήπεδο τις δυνατότητες που διαθέτουμε”. Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε τα εξής: ” Παίζουμε με μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει σε τι μέρα θα βρεθούμε και το πόσο θα επηρεαστούμε από τον κόσμο”. Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής παρέθεσε το δικό του σχόλιο για την Ένωση τονίζοντας: ”Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που διάφορες συγκυρίες την έχουν φέρει σε αυτή την κατηγορία. Θεωρώ ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει”

Λιονάκης ”Παιχνίδι γιορτή”

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Λιονάκης, υποστήριξε: Πρόκειται για παιχνίδι-γιορτή και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Παίζουμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά δεν παύει να σκεφτόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας το θετικό αποτέλεσμα΄”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply