Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Πληρώσαμε μια αδράνεια”

Published

on

Παρότι ήθελε το τρίποντο προκειμένου να διασφάλιζε την παραμονή στον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, τελικά ο Ηλυσιακός έμεινε στο 1-1 και η αγωνία στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων” σχετικά με την οριστική σωτηρία θα πάρει λίγες εβδομάδες… παράταση.
Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Δημήτρης Παπασπύρου δεν αρνήθηκε να παραχωρήσει δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής
“Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και σημειώνοντας ένα γκολ πολύ γρήγορα, στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Μας επηρέασαν τα προβλήματα των τελευταίων ημερών (Γρηγορη Αλλαγή Λαμπρόπουλου, ασθένεια Αμανατίδη) και στο β’ ημίχρονο, παρ’ όλο ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες είχε στιγμές για να φτάσει στο γκολ από το δυνατό του στοιχείο τις στατικές φάσεις. Πληρώσαμε αδράνεια σε μια τέτοια στατική φάση στο 75′, δεχόμενοι την ισοφάριση και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι στο επόμενο εντός έδρας ματς να πετύχουμε τη νίκη που θέλουμε εξασφαλίζοντας οριστικά την παραμονή”.
Ερωτηθείς, πόσοι βαθμοί χρειάζονται προκειμένου ο Ηλυσιακός να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία, ο Βοιωτός κόουτς δήλωσε:
“Έχω αναφέρει ξανά ότι το όριο θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Ίσως όμως αρκούν οι 24 ή οι 26 βαθμοί”.