Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες”

Published

on

Εάν θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει την πορεία που θα πραγματοποιούσε ο Ηλυσιακός πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε λίγοι θα ήταν εκείνοι που θα περιμεναν ότι ο ιστορικό σύλλογος θα είχε τόσο μεγάλη συγκομιδή.

Η εξαιρετική δουλειά που έγινε από τη διοίκηση και τον Δημήτρη Παπασπύρου στο… χτίσιμο της ομάδας αποφέρει καρπούς, με τον Βοιωτό τεχνικό να εκφράζει την ικανοποίηση του.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο ίδιος ο οποίος τόνισε

“Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Τα εύσημα ανήκουν ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές που παρά τα προβλήματα που είχαμε με το γήπεδο και προπονούμασταν σε πλαστικούς αγωνιστικούς χώρους ήταν κύριοι στις υποχρεώσεις τους. Υπήρχαν παιχνίδια που ήμασταν πάρα πολύ καλοί και έτσι έχουμε φτάσει στο στόχο μας, πραγματοποιώντας έτσι μεγάλο βήμα που είναι η γρήγορη σωτηρία. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τη στηριξη των κυρίων Λόη και Σαρλάνη που καθημερινά βρίσκεται δίπλα μας”.

Ερωτηθείς τι θα ακολουθήσει ενόψει της μεταγραφικής περίοδο, ο κ. Παπασπύρου τόνισε

“Θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε παίκτες στο επιθετικό κομμάτι όπου αντιμετωπίζουμε ένα μικρό πρόβλημα και κοιτάζοντας πάντα όχι μόνο το επόμενο τρίμηνο αλλά και την επόμενη σεζόν”.