Connect with us

stoplekto

Παράπονα για τη διαιτησία η ΑΕ Περάματος

Published

on

Παράπονα από την διαιτησία του Πετρουμιανού για τον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού έχει ΑΕ Περάματος . Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

« Ο ανερχόμενος διαιτητής ήταν γενικά καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν και υπερβολικός στις αποβολές του βοηθού προπονητή μας Μικρούλη , αλλά και του προπονητή μας Παπαρούνη. Η αποβολή του Φίλων ήταν αυστηρή  ενώ οι φάσεις που στιγμάτισαν την έκβαση του αγώνα ήταν του 93′ ( χέρι αμυντικού ) και 94′ (ανατροπή  Κολιούση) Αυτές οι φάσεις του μη καταλογισμού πέναλτι, έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες δύο ( συν την ανεξήγητη ακύρωση τέρματος)στο ματς κυπέλλου όπου και εκεί ασχέτως αποτελέσματος η διαιτησία προβλημάτισε.»……

Η Α.Ε. Περάματος  ευχαριστεί και συγχαίρει  την διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού για την φιλοξενία ,και θα ανταποδώσει ανάλογα στο β´ γύρο.

Στα αγωνιστικά νέα, σοβαρότερος ήταν ο τραυματισμός του Γιαλελή που είχε κτυπήσει στο ματς με τον Άρη Αμφιαλης. Στον 27χρονο μεσοεπιθετικό διαγνώστηκε κάταγμα τέταρτου ημιθωρακίου σπονδύλου και η αποθεραπεία του θα εκτιμηθεί σε δέκα ημέρες

Ευτυχώς καλά είναι τα νέα για τον Νίκο Κουτσογιαννόπουλο, που ανάρρωσε σε χρόνο ρεκόρ από το ατύχημα  που είχε. Παράλληλα στην διάθεση του Νίκου Παπαρούνη τίθενται οι Αντώνης Τσαγκάρης ( έπαιξε με ενόχληση λόγω τραυματισμού) και ο Γιωργος Μαντούσης που χτύπησε στον Σαββατιάτικο αγώνα στο γόνατο , ενώ στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Αλέξανδρος Κάνδιας ο οποίος περνά την σχολή προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣΠ και απουσίασε την τελευταία αγωνιστική.