Connect with us

stoplekto

Παράπονα του Ικάρου Νεοκτίστων από τους -πρώην – χορηγούς

« όλοι ήταν απόντες»

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΣ Ικάρου Νεοκτίστων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η  ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012 για τον ΑΠΣ Ίκαρο Νεοκτίστων Ασπροπύργου τελείωσε βρίσκοντας την ομάδα μας να έχει τερματίσει στην 9η θέση με 26 βαθμούς , όπου βεβαίως παραμένει στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.

Ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε . Διατηρώντας το περυσινό δυναμικό χωρίς μεταγραφές –ως επιβράβευση της περυσινής επιτυχίας , δίδοντας την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία .

Η φετινή χρονιά ήταν ίσως η πιο λιτή τα τελευταία 7 χρόνια . Καμία εταιρεία της περιοχής δεν μας βοήθησε . Τα ΕΛ.ΠΕ. αποφάσισαν φέτος αν μην βοηθήσουν το σωματείο της περιοχής που εδρεύουν…- Όπως φαίνεται βοηθάνε μόνο επαγγελματικά σωματεία…

Σε μια περιοχή που πλημμυρίζεται από «πετρέλαιο»…στάλα δεν πήραμε…Όλοι ήταν απόντες ( μικρή εξαίρεση τα φούτερ της ΕΛΙΝΟΙΛ )

Αυτό δεν μας έκοψε τα φτερά . Με την αγάπη των κατοίκων για την τοπική τους ομάδα και οι φιλότιμες προσπάθειες των διοικούντων καταφέραμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς . Και γι’ αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο Λαρεντζάκη και όλα τα καταστήματα του Ασπροπύργου( για την έκδοση του ημερολογίου).

Ευχαριστούμε πολύ τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την φιλοξενία του. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή και φίλο  Κώστα Λινάρδο για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε κάτω από αντίξοες συνθήκες να κρατήσουμε στην ομάδα στην Α’ Κατηγορία.»

Ευχόμαστε σ’ όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια καλό καλοκαίρι…Και ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply