Connect with us

stoplekto

Παρέμβαση Βουράκη για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.

Published

on

Με αφορμή την επιστολή – ανακοίνωση των 11 ποδοσφαιρικών σωματείων που χρησιμοποιούν το ανακατασκευασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου που ανήκει  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε  στο Κανάλι Ένα 90,4 του Πειραιά πως την επόμενη εβδομάδα και αφού προηγηθεί η υπογραφή σύμβασης για την ενοικίαση του γηπέδου, θα γίνει συνάντηση με όλα τα σωματεία  παρουσία και  εκπροσώπου της ΕΠΣ Πειραιά.
.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ιωσήφ Βουράκη:  «Τις προσεχείς ημέρες ο Δήμος Πειραιά,ο ΟΠΑΝ και το ΣΕΦ, θα προχωρήσουν σε υπογραφή σύμβασης για την ενοικίαση του γηπέδου 11×11. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση με όλα τα σωματεία που χρησιμοποιούν το γήπεδο και εκπρόσωπο της ΕΠΣΠ, με σκοπό να ενημερωθούμε για τα όποια προβλήματα, αλλά και για την κατάρτιση του προγράμματος προπονήσεων.
Με δεδομένο το ενδιαφέρον όλων μας για την ανάπτυξη του Πειραϊκού αθλητισμού και των ομάδων του Πειρaιά, το αποτέλεσμα της νέας μας συνεργασίας θα είναι το καλύτερο δυνατό».