Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παρέμεινε ο βασικός κορμός στον Χαραυγιακό

Ανανέωσε ο βασικός κορμός των Ηλιουπολιτών και η διοίκηση των «νερατζούρι» δείχνει πως έχει στόχο το πρωτάθλημα και για τη νέα σεζόν

Published

on

Στον Χαραυγιακό τηρούν ακόμα στάση αναμονής, όσον αφορά την περίπτωση να συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική, όμως αυτό δεν τους ενοχλεί να ξεκινήσουν ήδη τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, στόχος των «νερατζούρι» είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί αν τελικά συμμετάσχουν στη νέα Γ’ Εθνική, αλλιώς αν παραμείνουν στην Α’ ΕΠΣΑ στόχος θα είναι η κατάκτηση του τίτλου και πάλι. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ανανέωσε το μεγαλύτερο κομμάτι που αποτέλεσε και τον βασικό κορμό της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Κατ’αρχάς τ’αστέρια του Χαραυγιακού ο μεσοεπιθετικός Σάκης Τζανέτος και ο επιθετικός Γιάννης Νικόλα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον σύλλογο και έτσι θα συνεχίσουν να «τρομοκρατούν» τις αντίπαλες εστίες. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως στην γραμμή κρούσης θα υπάρχει μία ακόμη επιλογή για τον Αλβέρτο Παπαδάκη καθώς στην ομάδα θα παραμείνει και ο Τάσος Κουλουρίδης. Όσον αφορά την οπισθοφυλακή ανανέωσε ο αρχηγός Νίκος Μπιρμπίλης, ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Κωνσταντάρας, όπως επίσης και οι Γιάννης Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Ράμμος και Παναγιώτης Γουσούλης.

 

Προς την έξοδο ο Κρητικός

 

Αντίθετα ο αρχηγός Νίκος Κρητικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα και θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η αποχώρησή του. Ο έμπειρος μέσος βρισκόταν στον Χαραυγιακό τα τελευταία 4 χρόνια και ειδικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο βοήθησε στα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να τερματίσει δεύτερη στα μπαράζ.

 

Αποχώρησαν οι Καρζής, Βακερλής και Πουρνάρας

 

Εκτός από το Νίκο Κρητικό τρεις ακόμη παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα των νοτίων προαστίων. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Στράτο Βακερλή, τον αμυντικό Γιάννη Πουρνάρα και τον έμπειρο μεσοαμυντικό Ηλία Καρζή. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

 

Θετική η παρουσία των Παμπαίδων

 

Θετική ήταν η παρουσία που είχε η ομάδα Παμπαίδων του Χαραυγιακού σε τουρνουά που διεξήχθη από τις 18 μέχρι και τις 21 Ιουνίου στην Πορταριά Μαγνησίας, καθώς οι νεαροί άσοι των “νερατζούρι” σε τέσσερα παιχνίδια είχαν ρεκόρ 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή των Ηλιουπολιτών έμεινε απολύτως ευχαριστημένη από την φιλοξενία ενώ και τα παιδιά έδειχναν πολύ χαρούμενα από την εμπειρία που έζησαν. Αρχηγός της αποστολής ήταν η Ντίνα Κουντουριώτη και ο προπονητής του παμπαιδικού τμήματος Δημήτρης Αδαμόπουλος.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

foto: sportifico.gr – Xristos Xostikidis

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply