Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παρέμεινε στη Β’ Κατηγορία ο Πήγασος Αγίου Διουνυσίου, 2-0 τη Θύελλα Μοσχάτου

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Αγώνας για γερά νεύρα στο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου ο ΠΗΓΑΣΟΣ νίκησε 2-0 την τοπική ΘΥΕΛΛΑ και πανηγύρισε την παραμονή του στην Β’ κατηγορία που έμοιαζε με θαύμα! Μεγάλος χαμένος της τελευταίας αγωνιστικής ο ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ που έμεινε στο 1-1 με τους αδιάφορους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ και υποβιβάστηκε από την Β’ στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΠ… Μόλις στο 8′ ο Γκανίδης έχασε φοβερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 29′ απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Πουλίτσα που κόπηκε από τους αμυντικούς την τελευταία στιγμή. Τελικά στο 32′ ο Γκανίδης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-1 για τον ΠΗΓΑΣΟ! Στο 38′ ο Λοξός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά την μεγαλύτερη ευκαιρία για το 0-2 την έχασε ο Γκανίδης που εκτέλεσε χλιαρά το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι μετά από ανατροπή του Καραμπετιάν μέσα στην περιοχή, και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κρητικός! Στο Β’ ημίχρονο τα πράγματα φάνηκε να γίνονται πιο εύκολα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΗΓΑΣΟΥ όταν αποβλήθηκε στο 60′ ο Φαναρίτης που έκοψε αντικανονικά επιθετικό σε προφανή θέση για γκολ. Αλλά στα επόμενα λεπτά του αγώνα αυτοί που πίεσαν περισσότερο ήταν οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα! Στο 63′ απ’ ευθείας φάουλ του Κωνσταντάκου απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας Δρόσος, ενώ στο 76′ οι παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ έχασαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν! Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τοπίκογλου Ο. στο 68′ και τον Μιρτσιάν στο 86ο λεπτό. Τελικά στο 91′ ο Καραμπετιάν ήταν αυτός που έγραψε σε αντεπίθεση το τελικό 0-2 και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του… Η αγωνία όμως δεν είχε τελειώσει! Οι άνθρωποι του ΠΗΓΑΣΟΥ περίμεναν αλλά έξι λεπτά στα… τρατζιστοράκια να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και τους ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ! Τελικά αποτέλεσμα 1-1 και πλέον μπορούσαν να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θοδωρής Πουλόπουλος με βοηθούς τους Ιορδάνη Καράκελλε και Θεοδόση Πετρίδη, γιατρός της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Μαρτάκης, ενώ παρατηρητής ήταν ο κύριος Γιάννης Βλασσόπουλος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Γιώργος Μακροστέργιος): Κρητικός, Φαναρίτης, Τσικριπής, Ευαγγέλου, Σύρος, Σάλτας, Τζαουπλάρι (70′ Αργυρίδης), Γούλας, Τάγης, Κωνσταντάκος, Πουλίτσας (57′ Χοντάϊ).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Γιώργος Γεροντάκης): Δρόσος, Καραμπετιάν, Γρηγοριάδης (24′ Κριτσιδήμας), Λοξός, Κουρτέσης, Σάσσαρης (46′ Σάρδης), Τοπίκογλου Α. (70′ Ντιγκάκης), Τοπίκογλου Ο., Γκανίδης (80′ Τριανταφύλλου), Βασιλείου, Κούρπας (70′ Μιρτσιάν)