Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παρέμεινε στον Νικηφόρο ο Β.Τσιριγώτης

Published

on

Η πρώτη επίσημη παραμονή ποδοσφαιριστή του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ολοκληρώθηκε εχθές με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Β. Τσιριγώτη, βασικότατο στέλεχος στην περσινή εντυπωσιακότατη πορεία του συλλόγου στην Α ΕΠΣΑΝΑ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις ώστε να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ως γνωστόν από την περσινή ομάδα απεχώρησαν οι Γ. Νικολάου για τον Ηλυσιακό, ο Βαζέχα για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

 

Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζεται να παραμένουν στην ομάδα ενώ θα υπάρξει ενίσχυση με καταξιωμένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο πρόεδρος Γ. Γκαράνης ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Επίσης δύο γνωστότατοι παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ασχοληθούν διοικητικά με την ομάδα και σύντομα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

 

Τέλος στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του προπονητή καθότι ο Ξενοφών Ρούσσης, στον οποίο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με το σύλλογο, συζητά με ομάδα Γ’ Εθνικής και έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply