Connect with us

stoplekto

Παραίτηση Δημητρίου από την ΑΕ Χαλανδρίου

Published

on

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία  της ΑΕ Χαλανδρίου ο έμπειρος τεχνικός Τάσος Δημητρίου. Ο Δημητρίου είχε αναλάβει  το καλοκαίρι προπονητής του συλλόγου  και υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, έπειτα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. Η ανακοίνωση του ΔΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Τάσο Δημητρίου. Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη και υπέβαλε την παραίτησή του.
Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και των παικτών, δεν άλλαξε την απόφασή του. Σήμερα, βρέθηκε στο αποδυτήρια της ομάδας όπου χαιρέτησε τους παίκτες.
Από μεριάς της διοίκησης ευχόμαστε στον κύριο Δημητρίου καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του, τον ευχαριστούμε για την άψογη επαγγελματική συνεργασία και λέμε εις το επανιδείν καθώς παραμένει φίλος και μέλος της οικογένειας της ομάδας της Α.Ε.Χαλανδρίου.

Δηλώσεις του προπονητή:

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία. Η Α.Ε. Χαλανδρίου διαθέτει μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά για εμάς και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Θεώρησα, λοιπόν, πως αυτή η αλλαγή έπρεπε να είμαι εγώ και επέλεξα να θυσιαστώ για το καλό της ομάδας.  Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα εξακολουθώ να βρίσκομαι στο πλευρό της ομάδας της καρδιάς μου, της ομάδας που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά” .