Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραίτηση Παύλοβιτς στα Πετράλωνα

Published

on

Την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης ανακοίνωσε ο Θανάσης Παύλοβιτς με δήλωση του stoplekto.gr. Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει:

Από την αρχή που αποδέχτηκα την πρόταση της Διοίκησης ήξερα πόσο δύσκολο ήταν το έργο και το εγχείρημα που αναλαμβάνω, μάλιστα το είχα αναφέρει . Δεν φοβήθηκα τώρα όπως έκανα πάντα στην διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες όμως και των ποδοσφαιριστών μου τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν μας δικαιώνουν μέχρις στιγμής, αν και πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει τέσσερις πέντε βαθμούς περισσότερους οι οποίοι χάθηκαν στην κυριολεξία στις καθυστερήσεις με ισχυρότερους αντιπάλους. Ως εκ τούτου στην περίπτωση αυτή καταλαβαίνουμε πια είναι η διαδικασία.

Θέτω την παραίτηση μου στην διοίκηση του συλλόγου και θεωρώ ότι με την κατάλληλη ενίσχυση στην συνέχεια η ομάδα των Πετραλώνων θα διεκδικήσει την παραμονή της με περισσότερα όπλα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Στέλιο Σαρηδημητρίου τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τζανή τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και όσους στάθηκαν δίπλα στα δύσκολα. Εύχομαι καλή συνέχεια.