Connect with us

stoplekto

Παραίτηση Π. Λουμάκη από την ΑΕ Ζεφυρίου- Αναλαμβάνει ο Σωτ. Σερεμέτης

Published

on

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Ζεφυρίου αποτελεί ο Παναγιώτης Λουμάκης. Ο πετυχημένος προπονητής μετά από τρία χρόνια προσφοράς στο σύλλογο αναλύει παρακάτω στην επιστολή που μας έστειλε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση:

“Μετά από 3 χρόνια ειλικρινούς προσφοράς με πάθος στην Α.Ε. Ζεφυρίου βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από την θέση του προπονητή του συλλόγου. Δεν θα αφήσω κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα προφασιζόμενος πολιτικούς λόγους και θέλοντας να στοχοποιήσει το πρόσωπό μου. Όσοι βάζουν εμπόδια στον σύλλογο πρέπει να βρουν απεναντί όλους τους Ζεφυριώτες γιατί ουσιαστικά κάνουν κακό στο παρόν και στο μέλλον του αθλητισμού της περιοχής. Ότι είχαμε προγραμματίσει έγινε στο ακέραιο. Αρχικά η ομάδα να λειτουργήσει με έναν πολύ χαμηλό προϋπολογισμό και στην συνέχεια η επάνδρωσή της επί το πλείστον με ποδοσφαιριστές από το Ζεφύρι”.

Προπονητής πλέον στον σύλλογο αναλαμβάνει ο παλιός παίκτης και επί πολλά χρόνια προπονητής της ομάδας Σερεμέτης Σωτήρης, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο αυριανό φιλικό με τον Ίκαρο Νεοκτίστων.