Connect with us

stoplekto

Παραίτηση Σιδηρόπουλου στον Απόλλωνα Ποντίων – Εκλογές 18 Ιουνίου

Published

on

Με δήλωση του stoplekto.gr o πρόεδρος του Απόλλωνα Ποντίων Κυριάκος Σιδηρόπουλος έκανε γνωστή στον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου την παραίτηση του  και την προκήρυξη εκλογών στις 18 Ιουνίου. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Ύστερα από τέσσερα  ολόκληρα χρόνια στην προεδρία του ιστορικού συλλόγου παίρνω την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από το ΔΣ της  αγαπημένης μου ομάδας βιώνοντας σίγουρα όμορφες στιγμές , δυνατές συγκινήσεις αλλά παράλληλα και δύσκολες καταστάσεις. Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα  που ασχολήθηκα ενεργά με τα διοικητικά  να περάσω μια νέα  φιλοσοφία στον Απόλλωνα προσπαθώντας  σε καθημερινή βάση αυτή να μεταλαμπαδευτεί σε όλα τα επίπεδα  διοίκησης αλλά και  του ποδοσφαιρικού τμήματος,  διαπιστώνω  μετά λύπης μου ότι  τελικά δεν μπόρεσα να «πείσω» , δεν κατάφερα να περάσω τις ιδέες μου και το όραμα μου .

Κάνω γνωστό στον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα ότι παραιτούμαι από την θέση του προέδρου και την διοίκηση  του σωματείου  ταυτόχρονα προκηρύσσονται εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ. Ευχαριστώ  τους ποδοσφαιριστές που όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συβούλιο , τον πρόεδρο της Ένωσης  κ. Μιχάλη Τζανόπουλο το ΔΣ  και όλο τον κόσμο του Απόλλωνα που μας στήριζε με την παρουσία του στο γήπεδο. Εγώ θα είμαι κοντά στο άθλημα και όλα είναι ανοιχτά. εύχομαι καλή συνέχεια  και καλή δύναμη  . Ευελπιστώ  με τις επερχόμενες εκλογές ο Απόλλωνας Ποντίων να αποκτήσει   μια ισχυρή διοίκηση που θα κάνει πράξη τους όποιους στόχους για το καλό του συλλόγου .

Με εκτίμηση

Κυριάκος  Σιδηρόπουλος