Connect with us

stoplekto

Παραδέχεται το λάθος της η Γεν. Γραμματέας των Αστεριών Δραπ.

«Από άγνοια την έπαθα »

Published

on

Παραδέχεται το λάθος της χρησιμοποίησης των τριών παικτών η Γενική Γραμματέας των Αστεριών Δραπετσώνας Τασία Γαζή- Μελίσση που παραβρέθηκε στο προχθεσινό ΔΣ της ΕΠΣΠ. Με επιστολή της αναφέρει:

«Για ότι συνέβη στον αγώνα των Αστεριών Δραπετσώνας – Πειραϊκής θέλω να πω ότι δεν υπήρχε δόλος αλλά ήταν καθαρά θέμα άγνοιας .

Δεν γνωρίζαμε τον ΚΑΠ παρόλο ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τον ξέρουμε γι’ αυτό και έχουν επαναληφθεί τα λάθη σε όλη την περίοδο. Όμως δεν το επισήμαναν και κάποιοι από τους διαιτητές . Ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ που είχε παρακολουθήσει και άλλους αγώνες  της ομάδας μας , μπήκε στα αποδυτήρια και γνώριζε το λάθος μας .

Παραβρέθηκαμε στο συμβούλιο της ΕΠΣΠ με τον κ. Χρήστο Τράκα καιν τους ενημερώσαμε ότι δεν γνωρίζαμε τον ΚΑΠ. Και κει διαπιστώσαμε ποιοι σύμβουλοι ενδιαφέρονται και εργάζονται για την ανάπτυξη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και ποιοι μόνο για την ομάδα τους . Γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε αυτούς τους συμβούλους , αν έχουν έστω και λίγο φιλότιμο να παραιτηθούν από το συμβούλιο της ΕΠΣΠ και να ασχοληθούν με την ομάδα τους.»

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply