Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραιτήθηκε η Λυκόβρυση από τον αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο

Published

on

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Λυκόβρυσης ανακοίνωσε την παραίτηση της ομάδας από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άγιο Δημήτριο, εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Λ. σπεύδει να διευκρινίσει τα κάτωθι, ώστε να μη προκληθούν όποιες παρεξηγήσεις, σχετικά με την μη συμμετοχή μας στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου:

Εδώ και δεκαετίες ο Α.Ο. Λυκόβρυσης πορεύεται στο ερασιτεχνικό αθηναϊκό ποδόσφαιρο, με βασικό γνώμονα το ήθος και την αξιοπρέπεια. Ουδέποτε αναμιχθήκαμε σε περίεργα σενάρια κι’ ουδέποτε θα το κάνουμε.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, η πανδημία προκάλεσε στον Σύλλογο μας, σημαντικά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.

Με τεράστιο κόπο καταφέραμε να κλείσουμε αρκετές τρύπες αλλά η κρίση, που έφερε η πανδημία, υποχρέωσε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι αποτελούσαν και τον «κορμό» της ομάδας μας, να διακόψουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, αφού ήταν εργαζόμενοι.

Όπως επίσης, είναι γνωστό, ο Α.Ο.Λ. στηρίζεται εδώ και πολλά χρόνια στις ακαδημίες του, που παράγουν συνεχώς ταλέντα.

Πρόκειται για φοιτητές αλλά και μαθητές, που στελέχωναν την βασική ομάδα και οι οποίοι λόγω των υποχρεώσεων τους σε πανεπιστήμια ή στη Γ’ Λυκείου, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας.

Φέτος, λόγω των παραπάνω προβλημάτων, υποχρεωθήκαμε να μην αγωνιστούμε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αθηναικό.

Την ερχόμενη Τετάρτη, για το πρωτάθλημα, για τους ίδιους λόγους, ο Α.Ο.Λ. δεν θα «κατέβει» για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου.

Το ίδιο θα πράξουμε και για όποιον αγώνα οριστεί για να διεξαχθεί στη μέση της εβδομάδας.

Βασική μας αρχή είναι, ότι τα παιχνίδια πρέπει να διεξάγονται εντός αγωνιστικών χώρων. Στη παρούσα κατάσταση όμως δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις.

Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση. Ζητάμε τη στήριξη σας για τη συνέχεια και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να ξεπεράσουμε στο εγγύς μέλλον τα όποια προβλήματα, πάντα με μοναδικό γνώμονα το ήθος, την αξιοπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι.