Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραιτήθηκε ο Λ. Βασιλειάδης από τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Καραβά υπέβαλε  ο Λευτέρης Βασιλειάδης. Ο έμπειρος προπονητής που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους στην ομάδα . Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μετά από  την απρόσμενη  εξέλιξη    και την διακοπή του πρωταθλήματος  λόγω της πανδημίας του  κορωνοϊού, όπου η ομάδα  δεν μπόρεσε να διεκδικήσει αυτό που πραγματικά   άξιζε  γιατί είχε τη δυνατότητα ,υποβάλλω την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους , και αποχωρώ από την ομάδα χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο από τη διοίκηση , ούτε υπήρξε  κανένα μεμπτό σημείο στη σχέση μας . Ίσα- ίσα  έχω την καλύτερη εικόνα για όλους αυτούς τους ανθρώπους   που είναι στον Καραβά .

Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω  τον ακούραστο εργάτη Τάσο  Κανάκη , τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο  Καραγιώργη , τον Κώστα Παχή και τον Νίκο Μαραγκόπουλο για τη συνεργασία που είχαμε στα τρέχοντα θέματα της ομάδας , τον Γενικό   αρχηγό Βασίλη Σκανδάλη  που έδωσε και τη ψυχή του για τον σύλλογο , τον Δημήτρη τον Μέγγουλη που είναι η ιστορία του Καραβά και όλη τη μέρα ασχολείται με το σωματείο  ενώ μαζί με τον κυρ- Κώστα στην εξέδρα δίνουν τον δικό τους παλμό.

Επίσης   ευχαριστώ τους συνεργάτες μου  τον Παύλο Κόκκοτο που είναι επιστήμονας στη δουλειά  του, και καταπληκτικός άνθρωπος, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Σαμαρά , τον Γιάννη Λώλο που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστώ τη Νανά Γιανναδοπούλου που είναι κορυφαία στο είδος της και ανέβασε επίπεδο την ομάδα .

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι ήταν άψογοι μέσα και έξω από το γήπεδο. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σπουδαίες   προσωπικότητες του Πειραιά και άλλων περιοχών. Και δεν θέλω να αναφερθώ  σε ονόματα γιατί θα μακρηγορήσω .

Επίσης  τον Βαγγέλη Βρεκούση με τον οποίο έχω ιδιαίτερη σχέση λόγω  του συγχωρεμένου  του αδελφού του και ήταν ένας από τους λόγους που ήλθα στον Καραβά .

Ευχαριστώ επίσης τον κορυφαίο παράγοντα Ιωσήφ Ρούσσο που είναι η ήρεμη δύναμη της ομάδας  και είναι δίπλα της συνέχεια  αφήνοντας πίσω σοβαρές επαγγελματικές του υποχρεώσεις για το καλό του συλλόγου και των ποδοσφαιριστών

Τέλος ευχαριστώ τον Χρήστο τον Σκανδάλη  ο οποίος  είναι μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα , ένας άνθρωπος που ότι πει  το κάνει  έχει λόγο σε ότι πει  και δεν αφήνει εκτεθειμένο κανέναν και τίποτα .Είχα την τύχη   και τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά   να δω πως λειτουργεί σε όλους  τους χώρους, αθλητικούς εργασιακούς , κοινωνικούς κλπ. Από αυτό τον άνθρωπο  μόνο παίρνεις . και λίγες φορές δίνεις.  Ελπίζω αυτό που υποψιάζομαι να μη συμβεί αυτό που ακούστηκε . Να συνεχίσει να είναι στο ποδόσφαιρο  , γιατί αν φύγει αυτός ο άνθρωπος  από τον Πειραιά , ο Πειραιάς θα χάσει. Όπως θα χάσουν  οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές  και όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Κλείνοντας ευχαριστώ τον Αντώνη Δαρζέντα και το site stoplekto  , το sportactive , και το soccerlive  για την άριστη συνεργασία που είχαμε  όλο αυτό το διάστημα .