Connect with us

stoplekto

Παραιτήθηκε ο Μ. Γρίμπιλας  από την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της Ελλάδας Ποντίων υπέβαλε ο Μιχάλης Γρίμπιλας. , για προσωπικούς και ηθικούς λόγους λόγω των γεγονότων στον αγώνα με την Χαραυγή .

Από την διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μια συνεργασία ενός έτους και κάτω από αντάξιες συνθήκες αλλά έχοντας σύμμαχο το πείσμα, την αφοσίωση και την θέληση δυστυχώς έφθασε στο τέλος της..!
Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή κύριο Μιχάλη Γρίμπιλα που όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποτέλεσε για την Ελλάδα Ποντίων έναν σημαντικό συνεργάτη στην διαχρονική ιστορία του Συλλόγου μας…!
Ο κύριος Μιχάλης Γρίμπιλας μετά το πέρας του αγώνος με την “Χαραυγή” υπέβαλλε στον πρόεδρο της ομάδας μας την παραίτηση του λόγω των γεγονότων που συνέβησαν για καθαρά προσωπικούς και ηθικούς λόγους..!
Το Δ.Σ έκανε δεκτή τη παραίτηση του και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες..!!
Την θέση του προπονητή της ομάδας αναλαμβάνει ο κύριος Γιώργος Ντιμιτρέσκου ο οποίος εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στις Ακαδημίες του συλλόγου μας..!
Με εκτίμηση ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Φούντας
και το Δ.Σ του συλλόγου μας..!!»

*Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΟ Ελλάς Ποντίων είναι στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει  τα θερμά της συλλυπητήρια στον ταμία της ομάδας μας Κο Χρήστο Πουρσανίδη και στην οικογένεια του για την απώλεια της μητέρας του…!!!