Connect with us

Uncategorized

Παραιτήθηκε ο Σαμαράς

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Σαμαράς ενώ ακολουθεί και ο Αργύρης Μήτσου από τον ΠΑΟ.

Published

on

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Βαρδινογιάννη υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή που απέστειλε στον Δημήτρη Γόντικα, ενώ εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να ακολουθήσει και ο Αργύρης Μήτσου.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Σαμαρά:

“ΠΡΟΣ Κύριο Δημήτρη Γόντικα

 

Πρόεδρο ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Μαρούσι 6 Σεπτεμβρίου 2011

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 

Μετά από δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας παραιτούμαι σήμερα από το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Παράλληλα με την παραίτησή μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφερθώ στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού το οποίο αποτέλεσε και αποτελεί όνειρο των εκατομμυρίων φίλων του ιστορικού συλλόγου μας. Πρόκειται για μια προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της οποίας, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου αποτελούσε κινητήριο δύναμη και μας εμψύχωνε σε όλες τις δύσκολες φάσεις.

 

Αφήνουμε παρακαταθήκη ένα έργο το οποίο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με υψηλές προοπτικές, διεκόπη δε αιφνιδίως χωρίς δική μας υπαιτιότητα και ευθύνη.

 

Ύστερα από πολύχρονες και επίπονες προσπάθειες είχαμε εξασφαλίσει τα ακόλουθα:

 

– Τις απαραίτητες άδειες κατασκευής του Νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού

 

– Την εξασφάλιση χρηματοδότησης από σύμπραξη τραπεζών με συμφωνημένους οικονομικούς όρους

 

– Την οριστική και αμετάκλητη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ με την οποία κρίθηκε απολύτως συνταγματικό το Νέο Γήπεδο

 

– Τον σχεδιασμό της εμπορικής ανάπτυξης του γηπέδου με κλεισμένες εμπορικές συμφωνίες γεγονός που καθιστούσε το έργο βιώσιμο και αυτοχρηματοδοτούμενο, με προφανή οφέλη για τα μελλοντικά έσοδα της ομάδας.

 

– Μια άρτια ομάδα τεχνικού σχεδιασμού, μάρκετινγκ και λειτουργίας του γηπέδου με τη συμβολή και τη συμμετοχή διακεκριμένων εταιρειών από το εξωτερικό

 

– Την απόλυτη στήριξη της UEFA η οποία ενέκρινε τα σχέδια και ενέταξε το Νέο Γήπεδο στην ανώτερη κατηγορία αξιολόγησης, την κατηγορία ELITE.

 

– Την υλοποίηση του έργου από μεγάλη τεχνική εταιρεία η οποία έχει έτοιμες τις μελέτες εφαρμογής και έχει πραγματοποιήσει ήδη προχωρημένες εργασίες εργοταξίου και εργασίες εκσκαφών

 

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μού έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντας μου την ευθύνη του έργου. Κυρίως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή του και καταλυτική παρέμβασή του σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

 

Επιπλέον να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που συμμετείχαν στην ομάδα εργασίας και αντεπεξήλθαν πλήρως πολλές φορές σε έκτακτες και αντίξοες συνθήκες.

 

Εύχομαι ολόψυχα σύντομα να συνεχιστεί το έργο, ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει το σπίτι που του αξίζει.

 

Με εκτίμηση,

 

Βαγγέλης Σαμαράς”

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply