Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραλίγο την έκπληξη ο Άφοβος κόντρα στο Αιγάλεω

Published

on

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στην Νέα Ιωνία, όπου ο τιμωρημένος Άφοβος υποδέχτηκε το Αιγάλεω. Το ‘Σίτι’ πήρε μια σημαντική νίκη στο τέλος με 3-2, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι τους έβαλαν δύσκολα και παραλίγο να πραγματοποιήσουν την έκπληξη της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν δοκάρι σε φάουλ του Παπουτσή στο 10′, αλλά το συγκρότημα από τα Σεπόλια πήρε εκείνο το προβάδισμα στο 15′ χάρις τον Ηλιόπουλο που ολοκλήρωσε υπό πίεση την αντεπίθεση για το 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Σουρλή πίεζε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 67′ με πέναλτι του Πάντου Τζανετάκου. Με την σέντρα ήρθε η ψυχρολουσία για το ιστορικό σωματείο, καθώς ο Κωστάλας βρήκε τον Καργιώτη και εκείνος με ωραία προσπάθεια έδωσε ξανά το προβάδισμα 2-1 στους ‘κυανόμαυρους’. Στο 80′ το Αιγάλεω απάντησε με δυνατό σουτ του Παπουτσή που δεν υπολόγισε σωστά ο Σταυριανουδάκης και στο 89′ ήρθε η μεγάλη ανατροπή από το ωραίο μπάσιμο του Τσαρκάνι, ο οποίος ανάγκασε σε αυτογκόλ τον Μυλωνά για το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Κορωνιός Κ., Τσολακίδης Λ.

Άφοβος (Χρήστος Φίλης): Σταυριανουδάκης, Μυλωνάς, Μήτσος, Ξούρας Γ. (51′ λ.τρ. Τζωρτζάτος B.), Ζώτος, Γεωργιάδης, Καργιώτης, Σαλίτα (56′ Χελιώτης), Κωστάλας, Ηλιόπουλος (69′ Βασιλικός), Καρτσωνάκης.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Μουκέας, Παπουτσής, Ναυπλιώτης (46′ Παπαθανασίου), Μηλιώνης, Τζαφεράκος (61′ Τζανετάκος), Σταύρου, Πλατανίτης, Φουκαράς, Κοκκιναράς, Πασάς (46′ Τσαρκάνι), Λοϊζίδης.