Connect with us

slideshow

Παραλιακά..η κλήρωση της ΕΠΣΔΑ (φώτο)

Published

on

Στην Νέα Πέραμο και συγκεκριμένα στο χώρο του αμφιθεάτρου στην παραλία της πόλης, σε ένα πραγματικά ειδυλλιακό τοπίο, πραγματοποιήθηκαν χθες οι κληρώσεις πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ. Από την ΕΠΣΔΑ παρευρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Μεγάρου Γιώργος Σακελλαρίου και η Αντιπρόεδρος κυρία Ψαρουδάκη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αργύρης Οικονόμου και έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: « Σαν Ένωση έχουμε δώσει εξετάσεις και τις έχουμε περάσει. Είμαι δέκα χρόνια εδώ η Δυτική Αττική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε μπορεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ανθίσει και να βρει το δρόμο του. Εύχομαι σε όλα τα σωματεία, παρατηρητές, παράγοντες και διαιτητές καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Στην εκδήλωση δεν μπόρεσε να έρθει ο Δήμαρχος Μεγάρων- Νέας Περάμου Γιάννης Μαρινάκης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μετά το κύπελλο κληρώθηκαν τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ Κατηγορίας, όπου θα συμμετέχουν 14 ομάδες σε κάθε όμιλο. Στο πρωτάθλημα δεν θα συμμετέχει ο ΑΟ Ελευσίνας, ο οποίος δεν μπόρεσε να πάρει παραχωρητήριο, ενώ νέα ομάδα στο πρωτάθλημα θα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας στην Β’ ΕΠΣΔΑ. Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7/10.

 Φώτης  Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply