Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραμένει και ο Ζαμπέτης στους Νέους Ευγενείας- Ξεκινούν και οι Ακαδημίες

Published

on

Ακόμα μια ανανέωση στους Νέους Ευγενείας, καθώς θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας ο  Αλέξης Ζαμπέτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανανεώσεων συνέχεια…
Αλέξης Ζαμπετης…
Μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας την χρόνια που μας πέρασε, ο 22χρονος μέσος, με ήθος, ταλέντο, πειθαρχεία, δουλειά και μαχητικοτητα εντός του αγωνιστικού χωρου κέρδισε επάξια τη θέση του στο ροστερ και την αγάπη συμπαικτών και φιλάθλων..
Είμαστε ευτυχείς που τα νέα ταλαντούχα παιδιά που συνέβαλαν στην επιτυχία της περσινής χρονιάς ανανεώνουν την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους με την ομάδα μας και ειμαστε πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα έρχονται…
Ο ίδιος με προσωπικό του μήνυμα δήλωσε ότι είναι έτοιμος προσωπικά να αντιμετωπίσει κάθε αγωνιστική πρόκληση και όλοι μαζί να οδηγήσουν την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά!
Ανανεώσεων συνέχεια.. έπεται…”.

 

Παράλληλα στο σύλλογο έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επαναδραστηριοποίηση και των υποδομών.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το ΔΣ:

 

“Η Ακαδημία μας επιστρέφει στο γήπεδο..
Σύντομα η έναρξη των ατομικών προπονήσεων τεχνικής και φυσικής κατάστασης για τους ποδοσφαιριστές μας άνω των 13 ετών..
Ο Σύλλογος μας έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή άθληση των ποδοσφαιριστών μας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εξαγγελθεί και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για την σταδιακή επανένταξη όλων των μικρών ποδοσφαιριστών μας.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στις προγραμματισμένες προπονήσεις έως το τέλος του Ιουνίου, περνούν τις απαραίτητες εξετάσεις σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ.Λεμονη Αντώνη, στα γραφεία μας στις 19.00.
Για περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με την σταδιακή επάνοδο και των μικρότερων ηλικιων καθως τις προϋποθέσεις που θα απαιτούνται θα υπάρχει άμεση ενημέρωση, αν και εφόσον υπάρξουν νέες αποφάσεις από το Υπουργειο Αθλητισμού.
Το ΔΣ”. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply