Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παραμένει ο Γιώργος Κυριόπουλος στον Παλληνιακό

Published

on

Ο Παλληνιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Κυριόπουλου, ο 24χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δελτίο Τύπου

Μαζί μας και του χρόνου ο Κυριόπουλος!

Στα κιτρινόμαυρα του Παλληνιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κυριόπουλος. Ο πολύτιμος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία σήμερα με τη διοίκηση της ομάδας μας και θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» και την επόμενη χρονιά! Ο Κυριόπουλος είχε φέτος 20 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Παλληνιακό και πέτυχε πέντε γκολ, ενώ ήταν από τους διακριθέντες με τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας, ο Γιώργος Κυριόπουλος τόνισε: «Θέλω αρχικά να πω ότι η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη και δύσκολη, αλλά παλέψαμε και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, αν η ομάδα αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο πρώτος και κύριος στόχος της ομάδας θα είναι ο πρωταθλητισμός από την αρχή έως το τέλος της. Σε περίπτωση που ο Παλληνιακός παραμείνει στην Γ’ Εθνική πιστεύω πως έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να έχουμε ένα δυνατό σύνολο και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κατηγορίας. Η παραμονή του προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα θεωρώ ότι είναι επίσης μια σημαντική εξέλιξη, η οποία θα δώσει στην ομάδα αυτοπεποίθηση και δίψα για δουλειά κάτι το οποίο πιστεύω θα φανεί στην πορεία»