Connect with us

5ος Όμιλος

Παραμένει στην κορυφή η Καλλιθέα- 2-1 με ανατροπή το Κερατσίνι

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η πρωτοπόρος Καλλιθέα δεν πτοήθηκε και γύρισε το σκορ, επικρατώντας του ψυχωμένου Κερατσινίου με 2-1 και έτσι συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για την διεκδίκηση της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπεσού στο 38′. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με εύστοχο πέναλτι του Μπέλλη, φάση για την οποία οι “ροσονέρι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Ντάουλα από τη Δυτική Αττική.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση για το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου σημείωσε στο 51′ ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Μαρουκάκης στο 52′.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Χοτζάλι, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός., Σταυρόυ, Λάμπι(61′ Ντρούγκας), Καλτσάς, Μαρουκάκης, Μπέλλης(70′ Στεφανής), Σαραντόπουλος(61′ Βασιλειάδης).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Βαγγελης Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Καλιακούδας(75′ Νικολέτος), Ροκάκης, Χατζησοφρωνίου, Φερνάντο, Χαρίτος, Μπεσού, Ντιρμίσι(75′ Ζάχι), Καρέλης (67′ Στρίγγας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ