Connect with us

stoplekto

Παραμένει στη προνομιούχο θέση η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Συνεχίζει δεύτερη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου μετά το νέο τρίποντο 2-0 κόντρα στη Χρυσούπολη στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’. Οι ‘κόκκινοι’ με ακόμα μια νίκη πάνε στο μπαράζ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και ισοπαλίας, καθώς αριθμούν 61 βαθμούς έναντι 60 της τρίτης Άμιλλας. Αντίθετα, οι ‘Περιστεριώτες’ εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Β’ ΕΠΣΑ κάνοντας… πρωταθλητισμό στο δεύτερο γύρο. Συγκεκριμένα, μετρούν 37 βαθμούς στην ενδέκατη θέση και ακολουθεί ο Παράδεισος έχοντας 34 μετά την ισοπαλία στο Ρουφ κόντρα στο Κουκάκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίχος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ αποβάλλοντας το άγχος των συμπαικτών του. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και πλησίασαν στην ισοφάριση με τον Μάκρα να αστοχεί εξ’επαφής, ενώ στο 70′ ο Αποστολάκης είχε δοκάρι. Η Δάφνη έχασε κι εκείνη ένα σημαντικό τετ α τετ με τον Ποζίδη, όμως ο έμπειρος Καρζής ήταν εκείνος που σφράγισε το χρυσό τρίποντο με σουτ στο 80′.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Κορτέσης Π., Νικολαδός Σ.

Δάφνη (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Γιουκάκης, Ρισβάς, Μίχος, Καρζής, Αναστασάκης (81′ Βενάρδος), Καλλιοντζάκης (82′ Μπούτσης), Ποζίδης.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Σαμπαζιώτης, Καμαρέτσος, Παναγιώτου, Αρχοντούλης, Κυριακόπουλος, Μανωλιός Χ. (73′ Μανωλιός Ν.), Μάκρας, Αποστολάκης (85′ Λεβέντος).