Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραμονή για Δόξα Βύρωνος και Μικρασιατικό

Published

on

Παρότι ηττήθηκε από τον Μικρασιατικο η Δόξα Βύρωνος παρέμεινε στην Α ΕΠΣΑ μετά την ήττα της Τερψιθέας στο Ηράκλειο.

Στο α’ μερος ο Μικρασιατικός ξεκίνησε με επιθετική διάθεση έχοντας κάποιες καλές στιγμες με τους Πετρίτση και Θαναηλάκη (δυο ευκαιρίες ο τελευταίος με την πρώτη που σημειώσε στο 22′ να είναι κλασσική αφού το σουτ που επιχείρησ κατέληξε άουτ).

Στο 27′ η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά με το σουτ του Κοτοφ που πέρασε άουτ, για να ακολουθήσει από το 41′ μέχρι τη λήξη του α’ μέρους ένα κρεσέντο με μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη σημειώθηκε στο 41′ όπου ο Πιτσινός σούταρε εντός περιοχής όμως ο Γαληνάκης έδιωξε δύσκολα. Στο 44′ ο ίδιος παίκτης είδε το νεο σουτ που επιχειρησε να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Γουσούλης, με την καλύτερη στιγμή να σημειώνεται στο 45+2. Μετά από φάουλ του Βουρλούμη ο Κοτόφ μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως σταμάτησε στο δοκάρι προς ανακούφιση των φιλοξενούμενων.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Ψαραδέλη για να ισοφαρίσει η Δόξα Βύρωνος με καταπληκτικό γκολ του Τασιουλή.

Το τελικό 1-2 έγραψε στο 75′ ο Χαζίσας.

ΔΟΞΑ (Θάνος Θεοδώρου) Τσιώσης, Ρεγγινίδης, Τασιουλής, Βουρλούμης, Γιακουμής, Αγγελακόπουλος (68′ Δόσης), Πιτσινός, Μουσάι, Λούρμπας (60′ Μανάρας), Όντβογκ, Κοτόφ (60′ Λιόκαυτος).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Γαληνάκης, Γκουρνέλος, Καρατζάς, Μπιρμπιλής, Γουσούλης (64′ λ.τρ. Μάργας), Κολοβός Η., Βλάχος (55′ Χαζίσας), Κολοβός Α., Θαναηλάκης (85′ Τρυφωνίδης), Πετρίτσης, Ψαραδέλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply