Connect with us

Uncategorized

Παραμονή για Περιστέρι 2-1 τον Ελπιδοφόρο

Οι ”πιτσιρικάδες” του Γιάννη Τάμπρατζη κατάφεραν με την νικη που σημείωσαν να διατηρήσουν τον Όμιλο στην Δ’ Εθνική για τρίτη σερί χρονιά

Published

on

Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως πριν από μερικές βδομάδες , θα προλάβαινε το. τρένο της παραμονής! Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάμπρατζη κατάφεραν μετά από ένα σερί συνεχόμενων νικών, να βελτιώσουν την βαθμολογική θέση του Ομίλου, που μέχρι τα μέσα του Μάρτη έμοιαζε με. βυθισμένο καράβι! Ενδεικτικοί είναι και η συγκομιδή που έχει σημείωσε το σωματείο των δυτικών προαστίων τους τελευταίους δυο μήνες (11 αγώνες 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα)! Χθες οι ”ροσονέρι” παίζοντας όσο χρειαζόταν πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ελπιδοφόρος, τον οποίο νίκησε με σκορ 2-1!

 

Με ηγέτη τον Μπέλη!

 

Στο α’ μερος οι Περιστεριώτες μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο, έχοντα την κατοχή υπέρ τους. Στο 25′ ο Μπόσιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαγιάτη, με το διαιτητή της συνάντησης Ιωαννίδη (Αργολίαδας) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπέλης, ο οποίος ευστόχησε γράφοντας με αυτόν το τρόπο το 1-0. Στο 52′ ο ίδιος ποδοσφαιρισιτής μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας προβάδισμα ασφαλέιας στους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφεραν οι Κηφισιώτες ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Βαγγέλη Γκουτσούλα.

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Μπονιάκος (81′ Συμεωνίδης), Μπόσιος, Αθανασίου (70′ Θανόπουλος), Νησαριώτης, Μπέλης (74′ Ελευθεριάδης), Χέλμης

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Μαγιάτης, Εσλερ, Καραμπάς, Χόρτσας, Λυμπέρης, Αποστολόπουλος (62′ Γκουτσούλας), Κορακάκης, Τσιάνος, Ντούμος, Κεφαλάς (78′ Ευσταθίου), Παπαδόπουλος (70′ Μακρής)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply