Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραμονή για την Αργυρούπολη, υποβιβασμός για την Θύελλα

Published

on

Σημαντική νίκη με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 σημείωσε η Αργυρούπολη στην έδρα της ενάντια στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι ‘πορτοκαλί’ σφράγισαν τυπικά την παραμονή στα σαλόνια της Αθήνας, ενώ και μαθηματικά υποβιβάστηκε η ομάδα του Μπραχαμίου. Στην βαθμολογία, τους 44 βαθμούς έφτασε ο έβδομος ΓΣΑ, ενώ στους 24 πόντους θα τερματίσει, μάλλον, η 13η Θύελλα που προσπάθησε, αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο στο δεύτερο γύρο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Λεβέντη ήταν γενικά ανώτερο και δίκαια επικράτησε, έστω και με γκολ στο 81′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ντούβλης βρήκε τον Κοκκινέλη και ο υψηλόσωμος φορ του ΓΣΑ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 από κοντά. Δύο λεπτά νωρίτερα, ο Ταχιράι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποχώρησε έξαλλος, καθώς θεώρησε άδικη την απόφαση. Ο εκνευρισμός του έμπειρου μέσου μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογημένος μιας και κάθε αγωνιστική υπάρχει μια δυσαρέσκεια για τον χειρισμό της Θύελλας από την διαιτησία.

Διαιτητές: Γουρέλης Π., Πασπάτης Α., Αλάμπεης Γ.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ.Ε., Χιόνης, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Κωνσταντινίδης (53′ λ.τρ. Παπαντωνάκης Ν.), Ντούβλης, Μαργιώτης (46′ Λεβέντης Δ.Ι.) Υφαντής, Βασίλης (85′ Καραγιώργος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Θύελλα (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Μαραγκουδάκης (54′ Διγενής), Γιαννόπουλος, Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φιαμέγκος, Ταχιράι, Ζαμπαράς, Μπίνας, Μπαρδαβίλλιας (62′ Ελευθεριάδης Γ.).