Connect with us

stoplekto

Παραμονή για Χρυσούπολη 4-1 τον Φωστήρα Καισαριανής

Published

on

Η Χρυσούπολη κέρδισε 4-1 τον Φωστήρα Καισαριανής στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης και παρέμεινε στην κατηγορία. Στο 25′ η Χρυσούπολη κέρδισε πέναλτι με τον Μελά και ο Ζύμπας με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 35′ ο Μελάς κέρδισε και δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους με τον Καψάσκη να το εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-0. Στο 45′ η Χρυσούπολη έμεινε με δέκα παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70′ ο Σκλαβενίτης σημείωσε το τρίτο τέρμα για τη Χρυσούπολη ύστερα από ασίστ του Ξηντάρα. Στο 77′ ο Τσιρογιάννης με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για τον Φωστήρα σε 3-1. Στο 90’+4′ ο Φωστήρας έμεινε με δέκα παίχτες εξαιτίας της αποβολής Τσάκαλου Η. με απευθείας κόκκινη, στην ίδια φάση η Χρυσούπολη κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο έστειλε απευθείας γκολ ο Αποστολάκης. Από την ομάδα τηςΧρυσούπολης διακρίθηκαν οι Μελάς και Σκλαβενίτης, ενώ για τον Φωστήρα ξεχώρισαν ο Τσιρογιάνης και ο Πούγιας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τον Απτοσόγλου και τον Χριστοδούλου.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Θεμιστοκλέους, Μπόικος, Σκλαβενίτης, Μουστακάκης (46′ Φελλάς), Γεροδήμος, Σπανός, Μελάς, Καψάσκης (58′ Μάνεσης), Ξηντάρας, Ζύμπας (76′ Αποστολάκης), Κουταλάς

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Λαπίδης, Κουκιάς, Τσάκαλος Η., Τσιρογιάννης, Ξένος (46′ Παναγιωτόπουλος), Σχοινάς (76′ Γκιώνας), Χρυσοχόου (46′ Ζιάς), Κλλίνικος, Πούγιας, Χονδρογιάννης,Τσάκαλος Π.

 

*Ύστερα από τη νίκη της η Χρυσούπολη παραμένει στη Β’ κατηγορία μαζί με το Κουκάκι,ενώ ο Φωστήρας Καισαριανής υποβιβάζεται στη Γ’.

Ρεπορτάζ: Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply