Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραμονή Ρίζου στον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Ο Αλέκος Ρίζος πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο φέτος από τη στιγμή που ανέλαβε τον Άγιαξ Ταύρου.

Ο έμπειρος προπονητής όχι απλά κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ομάδα συμπαγής που δύσκολα έχανε, αλλά μπόρεσε να περάσει τη φιλοσοφία του νικητή στους “ερυθρόλευκους” πανηγυρίζοντας, αν και φαίνονταν ακατόρθωτο, την παραμονή στην κατηγορία.

Βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η συγκεκριμένη ομάδα ταιριάζει απόλυτα στον έμπειρο κόουτς που υπό την καθοδήγηση του τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε δημιουργήσει σύνολα που πραγματοποιούσαν εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Η νέα διοίκηση ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε θέση και θα τάσσονταν υπέρ της παραμονής του Αλέκου Ρίζου στην τεχνική ηγεσία και αυτό συνέβη.

Ο Αλέκος Ρίζος, αφού πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε είπε το “ναι” και από εδώ και στο εξής καλείται να εκπονήσει το αγωνιστικό πλάνο για τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Αφού ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού θα αρχίσουν και τα ραντεβού με τους μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της ομάδας από τα νότια προάστια.

Άλλωστε, στόχος αποτελεί ο Άγιαξ να παραμείνει ανταγωνιστικός και να αποδίδει κάθε Κυριακή καλό ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας βελτίωση στο παιχνίδι του.