Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παρασκήνιο για παραίτηση και ξε-παραίτηση Μακρή στο Χαϊδάρι

Τι συνέβη γύρω από τον προπονητή Μακρή

Published

on

Μπέρδεμα μεγάλο επικρατούσε μέχρι πριν από λίγες ώρες στο Χαιδάρι αφού κανείς δεν γνώριζε τελικά ποιος είναι ο προπονητής της ομάδας. Μπροστά στο θολό τοπίο που επικρατούσε στην ομάδα, το Γραφείο Τύπου αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αποσαφηνίζει ότι προπονητής παραμένει ο Μακρής, ενώ αποσιωπά το γεγονός ότι έγιναν στην ουσία δύο διοικητικά συμβούλιο με διαφορετικές εισηγήσεις και αποφάσεις.

Stoplekto.gr αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο γύρω από την παραίτηση Μακρή που τελικά παραμένει στον πάγκο του.

Αμέσως μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό, ο κ Μακρής υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία και με εισήγηση του προέδρου της ομάδας Γιάννη Κρέστα έγινε αποδεκτή από όλο το διοικητικό συμβούλιο . Εξ ου και τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο περί παραίτησης Μακρή.

Όμως ο πρόεδρος της ομάδας, για δικούς του λόγους άλλαξε απόφαση και συγκάλεσε για το βράδυ της Δευτέρας έκτακτο συμβούλιο στο οποίο εισηγήθηκε την παραμονή του Μακρή στον πάγκο του Χαϊδαρίου. Στην σχετική ψηφοφορία το αποτέλεσμα ήταν 5-5 και τελικά ο Μακρής παρέμεινε κατά πλειοψηφία στον πάγκο επειδή μέτρησε η θετική ψήφος του προέδρου.

Το γεγονός ότι αρχικά έγινε δεκτή η παραίτηση και μετά ανακλήθηκε φαίνεται και από την ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει ότι : « Το δ.σ του συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε τελικά να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ Μακρή…»

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply