Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Παρελθόν από την Δύναμη Ασπροπύργου ο Τάσος Κίτσιος

Published

on

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της Δύναμης Ασπροπύργου με τον προπονητή Τάσο Κίτσιο.

Αναλυτικά η επιστολή που μας έστειλε ο έμπειρος προπονητής:

“Νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΣ Δύναμης για την δυνατότητα που μου δόθηκε να ζήσω μία όμορφη εμπειρία για τη μισή σχεδόν περίοδο του φετινού πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο είναι δυναμικό άθλημα όχι μόνο με την έννοια των δυνατών μονομαχιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με την έννοια της μεταβολής, δηλ. ότι τα δεδομένα που το διαμορφώνουν αλλάζουν από μέρα σε μέρα και από στιγμή σε στιγμή. Έτσι λοιπόν και τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στην δική μας ομάδα δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω σε αυτήν και να αποχωρήσω κοινή συναινέσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα και ελπίζω να άφησα πίσω μου έργο στην δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που ταυτόχρονα να εκπληρώνει τις φιλοδοξίες των πολλών ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στις τάξεις της ακαδημίας της. Η ομάδα υπό τις οδηγίες μου έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο ακόμα και στα παιχνίδια που δεν μας ευνόησαν τα αποτελέσματα με ανταγωνιστές αντιπάλους πολύ οργανωμένους και με πολλαπλάσιο badget. Αυτό το είδος ποδοσφαίρου είναι και το πιο απαιτητικό και έδειξε ότι το υπάρχον έμψυχο δυναμικό δεν έχει τις αντοχές που απαιτούνται από την πίεση του πρωταθλητισμού. Ταυτόχρονα με την επιδίωξη του νικηφόρου αποτελέσματος έγινε και η συντεταγμένη προώθηση μέσω του πλάνου των προπονήσεων, 3 νέων παιδιών από την ακαδημία τα οποία ήδη έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα και δεν τα προωθήσαμε απλώς για να καλύψουν τις πολλές απουσίες που παρατηρήθηκαν σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Αυτή ελπίζω να είναι και η παρακαταθήκη μου σε αυτήν την ανερχόμενη ομάδα του ποδοσφαίρου της Δυτ. Αττικής.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κο Νίκο Λαμπρινάτο και φυσικά τον Ιούλιο Λαμπρινάτο που αποτελούν σημείο αναφοράς ήθους και εργατικότητας στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής. Οι φίλοι δεν λένε αντίο. Λένε «εις το επανειδείν».

Με εκτίμηση

Αναστάσιος Κίτσιος – Μαθηματικός

Προπονητής ποδοσφαίρου”.