Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Παρελθόν από τους Νέους Ευγενείας ο Νίκος Ηλιαδάκης

Published

on

Λύθηκε η συνεργασία των Νέων Ευγενείας με τον Νίκο Ηλιαδάκη. Ακολουθεί η ανάρτηση που δημοσίευσε ο έμπειρος προπονητής, που ήταν υπεύθυνος στις ακαδημίες του συλλόγου:

“Μετά και τη χθεσινοβραδυνή συνάντηση που είχα με αντιπροσωπεία του Δ.Σ.των Νέων Ευγένειας,

επισημοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας μου με το σύλλογο. Πέρασα πέντε χρόνια στο σύλλογο αυτό και αποχωρώ γεμάτος από στιγμές και συναισθήματα. Υπήρξα μέλος μιας προσπάθειας ,που από το καλοκαίρι του 2017 και μετά έχει φέρει την ανδρική ομάδα στην Α’Κατηγορία να έχει στόχους και φιλοδοξίες, ενώ η αναδιοργάνωση των υποδομών τις έχει καθιερώσει ως προορισμό για τα παιδιά που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο σε ένα υγιές περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας των Νέων.. Τη διοίκηση για τον τρόπο που συνεργαστήκαμε,τους γονείς-φιλάθλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ως προπονητή και παιδαγωγού, τους ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών για τον εξαιρετικό χαρακτήρα και το ήθος τους ,το ιατρικό προσωπικό για την αμεσότητα των παρεμβάσεων στις ,ευτυχώς,ελάχιστες απρόοπτες στιγμές. Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στην ΚΥΡΙΑ Ελευθερία Τσιούλου και στον ΚΥΡΙΟ Δημήτρη Χαλκιά. Τυπικά εκτελούσαν χρέη εφόρου,ουσιαστικά αποτέλεσαν την ψυχή των αποδυτηρίων και όχι μόνο.Άνθρωποι ανιδιοτελείς,αφοσιωμένοι και δοτικοί έδιναν πάντα ένα τόνο αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας και ήταν πάντα εκεί για όλους μας. Θέλω να ευχηθώ στο σύλλογο των Νέων Ευγένειας να προοδεύει και να πορεύεται με πυξίδα τις ιστορικές του καταβολές.Καλή συνέχεια.

ΥΓ. Για τους προπονητές που συνεργάστηκα δεν χρειάζεται να αναφερθώ. Το έχω κάνει δημόσια στο παρελθόν και εξ’άλλου ο καθένας έχει τη δική του πορεία στο χώρο να τον καταξιώνει. Θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη ,ο σεβασμός και η ειλικρίνεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

ΥΓ2. Νίκος Κασσαλής υπήρξε πολύ σημαντική προσωπικότητα και η απώλειά του αφήνει ένα κενό ,τόσο στο σύλλογο,όσο και στην κοινωνία της περιοχή.Εύχομαι οι αρχές και οι αξίες του να αποτελέσουν οδηγό ζωής για τους δύο γιους του Λάμπρο και Γιάννη και να είναι κινητήριος δύναμη για την κυρία Δέσποινα στην πορεία τους από δω και μπρος”.