Connect with us

8ος Όμιλος

Παρελθόν ο Παπαδάκης-Τέλος και ο Ντάμπος από τον ΠΟΑ

Published

on

Παρελθόν από την θέση του Γενικού Αρχηγού του ΠΟΑ αποτελεί ο Νίκος Παπαδάκης.

Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, έκανε γνωστή την αποχώρησή του χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην κινηση αυτή.

Ο ίδιος με δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε όλον αυτόν τον καιρό τονίζοντας ότι:

«Ευχαριστώ τον κ καλέμπουμπά για την επιλογή στο πρόσωπο μου τον Μανώλη Σουτζή και τον Σταμάτη Μαματζάκη καθώς και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα».

Αποχαιρετά ο Ντάμπος

Ο Ανδρέας Ντάμπος δε θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ατσαλένιου και ουσιαστικά είναι αυτός που ανοιγεί το χορό των αποχωρήσεων στο προσφυγικό σωματείο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα:

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που επιτεύχθηκε ο στόχος τις ομάδας κ παραμείναμε στην κατηγορία.
Νομίζω ότι όλοι από την αρχή περιμέναμε κάτι τέτοιο γιατί είχαμε καλό υλικό και πολύ καλό κλίμα κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα.

Από εκεί κ πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Καλεμπουμπα , τον κύριο Τσαίνη Αντώνη , και τους προπονητές μου Μανώλη Σουτζη και Σταμάτη Μαματζακη για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Θα φύγω από αυτή την ομάδα και θα μου μείνουν αξέχαστοι πέρα από τους ανθρώπους που γνώρισα εκτός γηπέδων όσο και εντός γηπέδων. Οι συμπαίκτες μου ήταν και θα μείνουν φίλοι μου».

Πηγή: prismasport

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply