Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Παρελθόν ο Παύλος Πλαφαδέλης από την τεχνική ηγεσία των Νέων/Αστέρια Δραπετσώνας

Published

on

Διακόπτεται η συνεργασία του προπονητή Παύλου Πλαφαδέλη με τους ΝΕΟΥΣ/ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και σας μεταφέρουμε παρακάτω τόσο την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Δραπετσώνας όσο και την επιστολή – απάντηση του ίδιου του προπονητή…
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Παύλο Πλαφαδέλη και τον γυμναστή Γιάννη Μιχάλη. Τα συνεχή κακά αποτελέσματα και οι βαριές ήττες ανάγκασαν τη Διοίκηση να προβεί στην αλλαγή προπονητή διότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα. Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Πλαφαδέλη και τον κύριο Μιχάλη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν ένα χρόνο στην ομάδα και οδήγησαν την περσινή χρονιά μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ Πειραιά. Ο κύριος Πλαφαδέλης ήρθε ως κύριος και έφυγε ως φίλος. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας και σε εκείνον και στο γυμναστή κύριο Μιχάλη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες”.
Η ανακοίνωση του προπονητή:
“Μετά από την περσινή επιτυχημένη σεζόν συνεχίσαμε μια προσπάθεια με πολλά νεαρά παιδιά ηλικίας 16 – 20 ετών χωρίς πολλές προσθήκες και με χαμηλό μπάτζετ, αλλά με στόχο τον πρωταθλητισμό. Πέρυσι χάθηκε η άνοδος στα play off και για 12 μήνες εγώ και ο συνεργάτης μου Γιάννης Μιχάλης ήμασταν καλοί προπονητές. Τον μήνα Οκτώβριο με 2 άσχημα αποτελέσματα σε 2 επίσημους αγώνες γίναμε κακοί προπονητές. Το γήπεδο είναι καθρέφτης, ο χρόνος είναι φάρμακο, και μέσα στην πορεία τού χρόνου φαίνονται οι αξίες. Φεύγω με ένα πικρό χαμόγελο. Ευχαριστώ τους αθλητές για την συνεργασία μας και τους παράγοντες της ομάδας για την 12μηνη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου καθώς και στον συνεργάτη μου Γιάννη Μιχάλη. Σας ευχαριστούμε όλους…”
Πηγή – Εφ.Κοινωνική